zondag 3 september 2017

Cats on appletrees met vogel Paul en hondje Karl

Hallo iedereen,

Net terug van een heerlijk vakantieweekje met de vriendinnen in de Eifel in Duitsland. Zalig wandelen, wat computeren (vooral mails die al heel lang uitgesteld werden wegens niet dringend) en natuurlijk lekker eten en drinken.
We zaten in het Landal vakantiepark in een hondenbungalow wat wil zeggen dat het tuintje afgesloten is zodat de woefkens van de vriendinnen niet konden weglopen/verdwalen of op avontuur gaan. En dat is echt een aanrader voor wie met een gerust hart op verlof wilt zijn zonder constant te vragen 'waar zijn de honden?'.
Dat betekent wel dat ik de onderstaande kaartjes niet deze week maar daarvoor al maakte en mijn inspiratie haalde ik van Pinterest van scrapcolour.blogspot.nl
cats on appletrees
Cats on Appletrees met vogel Paul en hondje Karl
Eigenlijk wou ik een miertje of zo, in elk geval iets kleins, op het 'grasveld' stempelen maar dit slakje was het kleinste wat ik in mijn voorraad kon vinden. Dus moest ik het hiermee doen en toen viel mij het idee voor het volgend kaartje te binnen:
cats on appletrees
Cats on Appletrees met vogel Paul en hondje Karl
Hier zit namelijk een grapje in verborgen: in BelgiĆ« (en Frankrijk) worden slakken gegeten als een soort van delicatesse (escargots de Bourgogne) dus de tekst kan op 2 manieren gelezen worden šŸ˜.
Ik denk dat ik deze naar de Engelse vriendin ga sturen die eigenlijk een Nederlandse is maar in BelgiĆ« gewoond heeft en elk jaar naar Frankrijk op verlof gaat. Wat wil zeggen dat zij het grapje wel zal appreciĆ«ren!
 
Gebruikte materialen/used materials:
  • paper: from my stash
  • stamp: cats on appletrees:
  • snail stamp: In Bloom collection (Practical Publishing)
  • text Hi: SU Regarding Dahlias
Creatieve groetjes en een fijne (werk)week gewenst,
Iefje

3 opmerkingen: