zaterdag 23 juni 2018

Schnauzer 'kaartje' met de SU Sweet Home bundel

Hallo iedereen,

Onlangs kreeg ik de vraag van een vriendin om een verjaardagskaartje te maken met een schnauzer op. Ik moest even in mijn haar krabben want ik heb wel veel hondenstempels maar niets waar specifiek een schnauzer op staat. En het mocht zeker geen Schotse terrier zijn (die er van verre wel wat op lijkt) want het is bestemd voor een kweker van pedigree dwergschnauzers.
Ik ben dan in mijn snijmallen gaan neuzen en vond daar toch iets wat volgens mijn bescheiden mening wel voor een dwergschnauzer kan doorgaan; oordeel zelf maar:
Handmade birthday greeting card with schnauzer
Maar ik had nog een ideetje en smste de vriendin of ze het ging opsturen of afgeven: kon alletwee was het antwoord. Dus maakte ik een 3D projectje met de SU Sweet Home bundel. En omdat de ontvanger 50 wordt plakte ik er wat extra vlaggetjes op; lekker feestelijk!
Stampin' Up Sweet Home dog house
Nu ga ik ze afleveren en hopelijk vallen ze in de smaak!
Trouwens wie een echte schnauzer stempel in zijn bezit heeft en hem kwijt wilt, laat maar een berichtje achter!


Creatieve groetjes,
Iefje

3 opmerkingen:

  1. Oh, wat een leuk kaartje, en dat huisje is prachtig, en heel mooie honden-mallen ! Nee, ik heb veel hondenstempels, maar helaas ook geen Schnauzer... Desnoods kon een afbeelding uit het Internet dienen ? Maar ik denk wel, dat ze jouw creaties heel mooi zullen vinden ! Prettig weekend ! Enny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het kaartje is al leuk, maar dat huisje! Geweldig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach wat enig!! De kaart is erg leuk, maar dat huisje is helemaal leuk! Dat zal zeker in de smaak vallen!

    BeantwoordenVerwijderen