zondag 16 juli 2017

Stampin' Up Number of Years

Hallo iedereen,

Het was een hectische tijd verleden week waarin het ene na het andere misliep; geen belangrijke dingen maar wel zenuwslopend.

Zo was de schrijnwerker de hordeur komen halen omdat het hout helemaal rot geworden was onderaan en dus aan vervanging toe was. Toen ik 's avonds het rolluik daar naar beneden liet kwam het vast te zitten op een scharnier die nog uitstak. Wie denkt er nu aan dat hij 2 scharnieren meeneemt en de derde laat zitten op de deuromlijsting?? Ik in elk geval niet en hoe hard ik ook probeerde het rolluik was niet meer naar boven te krijgen.
De volgende dag de firma gecontacteerd maar die hadden geen tijd meer om het te komen herstellen want het bouwvakverlof begon vrijdagmiddag. Na erg aandringen, want ik wou echt geen 3 weken in het halfdonker blijven zitten én zonder rechtstreekse toegang tot het terras, gaven ze dan toch een andere firma door die gelukkig wel diezelfde dag nog wou komen. Zodoende was ik gedepanneerd en kon de schrijnwerker de nieuwe hordeur de volgende morgen installeren. Eind goed al goed maar mijn zenuwen zijn die dag wel een beetje in overdrive gegaan! Van de facturen die zullen volgen dan nog maar gezwegen...

Daarom vond ik dat ik zaterdag wel een dagje ontspanning kon gebruiken en ben ik naar de solden getrokken. Neen, geen kledingwinkels maar hobbywinkels natuurlijk ☺.
Want we kunnen altijd nog wat extra's gebruiken toch?

Het volgende kaartje is nochtans niet met mijn nieuwe aankopen gemaakt maar met de stempels en snijmallen van Stampin' Up Number of Years; een bundle die ik regelmatig gebruik voor specifieke gelegenheden.
Stampin' Up Number of Years

De getallen heb ik met versamark gestempeld en clear geëmbossed op hetzelfde kraftpapier als de kaart.

Het meeste werk was het strikje want ik ben helemaal niet goed in strikjes maken. Ofwel staat het helemaal scheef, ofwel krijg ik de oortjes niet gelijk ofwel ligt het middelste lintje niet plat. Maar na ettelijke pogingen (oefening baart kunst!) lukte het me toch om een deftige strik te maken; ik ben er best wel trots op!

Gebruikte materialen/used materials:
  • paper and ribbon: from my stash
  • stamp and diecut: Stampin' Up Number of Years bundle
  • ink: Versamark
  • embossing powder: WOW clear
  • embossing folder: Die'sire Birthday text
Creatieve groetjes en een fijne (werk)week gewenst,
Iefje



2 opmerkingen:

  1. wat een pech week heb je gehad. gelukkig is het weer opgelost.
    mooie kaart gemaakt. erg bruikbaar die numbers of years van su.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tssss, dat is niet slim om een scharnier te laten zitten. En jij pech. Maar kun je dat niet verhalen op die firma?
    Je kaart is leuk. Mooi de grote cijfers en de strik is prima gelukt.
    Je, die veer tig was even een doordenkertje, hè?
    Groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen