donderdag 15 maart 2018

Crazy for CAS reminder kaartje #4: Lente!

Hallo iedereen,

Vandaag mijn reminderkaartje 'Lente' voor de Crazy for CAS challenge blogToen ik mij afvroeg wat ik associeer met de lente begon ik te dromen over langere 'lichtdagen', weer korte mouwen na de dikke winterpullen en de eerste zonnewarmte op mijn armen, de ontluikende struiken in de tuin of het geluid van bekvechtende mussen in de heg. Maar dat alles is niet simpel op een kaartje te zetten...
Daarom ben ik door mijn stempels en stanzen beginnen bladeren op zoek naar inspiratie. En ja hoor, toen ik deze stans met zwaluwen zag kreeg ik een instant lentegevoel. Nog een blauwe lucht met wollige wolkjes en voilà: daar is de lente!
Crazy for CAS challenge blog: Lente!
Crazy for CAS challenge #4: Spring!
Voor de achtergrond plakte ik eerst een rechthoekig deel van mijn kaart af met post-its en stanste ik de wolken uit een restje cardstock. Met de blending tool heb ik dan de blauwe inkt aangebracht waarbij ik de wolkenkaartjes steeds een beetje verschoof. Niet duidelijk? Ziehier de link naar de blog van Kim O'Connell die hier een fotoreeks over maakte.
De mooie tekst vond ik bij SU en deze maakt het kaartje ook bruikbaar voor vele gelegenheden. Binnenin de kaart kan dan de meer toepasselijke boodschap gestempeld of geschreven worden: bedankt, verjaardag, beterschap of gewoon 'omdat ik even aan je denk'.
Hopelijk vinden jullie het een geslaagd lentekaartje en ik ben erg benieuwd om jullie creaties te zien!

Gebruikte materialen/used materials:
 • cardstock: soft finish cardstock by Elisabeth Craft Designs
 • die-cuts clouds: Joy Noor Design 6002/0199
 • ink sky: Distress Tumbled Glass
 • die-cut swallows: Double Dies 4954006 from Craftunlimited
 • text: Teeny Tiny Sentiments from Stampin' Up
Creatieve groetjes en een fijne (werk)week gewenst:
Iefje
4 opmerkingen:

 1. Heel mooi zo die silhouet vogeltjes op die felle blauwe achtergrond. Was het maar vast echt lente. Niet zoals nu steeds en dag en dan snoeihard de winter weer in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig zoals je de wolkenlucht hebt gemaakt! De vogels staan er zo mooi bij, evenals de tekst. Heel mooi reminderkaartje voor onze challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie lente-kaart, prachtige wolken ! Helaas zullen we nog even op de lente moeten wachten, het sneeuwt hier..... Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi lente kaartje Iefje. Kwetterende mussen kan ik ook zo van genieten :-)
  Groetjes, veerle

  BeantwoordenVerwijderen