zondag 22 april 2018

Doodle kaartje

Hallo iedereen,


Deze week heb ik mij gewaagd aan een 'doodle' kaartje. Ik weet niet wat de officiële naam is voor deze afbeeldingen maar als je de stempel ziet dan begrijp je wel wat ik bedoel.
Ik kocht deze stempel (van Stampendous) omdat hij voor vele gelegenheden te gebruiken is en eerlijk gezegd leek het mij gemakkelijk in te kleuren. Want ik vind dat nog steeds moeilijk omdat ik niet kan kiezen welke methode mij het beste ligt: copic markers, Zig brushes, potloden (aquarel of met terpentijn) of een combinatie...
Maar ik begon met het principe dat het niet uitmaakt zolang ik mij maar amuseer en koos wat vrolijke kleuren bij elkaar. Pas halverwege besefte ik dat het niet zo makkelijk is als op het eerste zicht lijkt! Tenminste ik vermoed dat je het hele lint door dezelfde kleuren voor dezelfde blokjes moet gebruiken, niet?
Handmade greeting card with Stampendous stamp
En zoals je ziet zijn sommige driehoekjes groen en sommige oranje. En een tweede poging zat er niet in want ik heb net een erg drukke periode achter de rug; ik ben al blij dat ik deze afgekregen heb!
Want eerst was er de boekhouding en allerhande paperassen want de btw aangifte moest binnen voor het eerste kwartaal. Het was even inhangen vermits ik het steevast tot de laatste moment uitstel (want er zijn toch leukere dingen om te doen hé LOL) en dan moet hollen om alles op tijd af te krijgen.  
En nu is het de drukste periode op Brucargo omdat volgende week in Brussel de Seafood Exposition begint. Dat is een grote internationale beurs en vermits alles moet gekeurd worden bij binnenkomst op de luchthaven betekent dat veel extra werk.
Maar volgende week zijn er weer wat gaten in mijn agenda te bespeuren dus weer wat tijd om kaartjes te maken, joepie! En ik probeer ook bij jullie langs te komen!


Creatieve groetjes en een fijne (werk)week gewenst,
Iefje

3 opmerkingen:

 1. Geweldig, dit cadeau met dat ingewikkelde lint. Je hebt het mooi doorgevoerd met die kleuren. Ik snek dta ik daar niet meteen aan gedacht had.
  Sterkte met alle drukte. Wel fijn dat een gaten in je agenda zitten. Ontspanning is ook nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige stempel Iefje, en had je nu niet verteld, dat die driehoekjes verschillende kleuren hebben, had ik het niet gemerkt... en dan nog, dat geeft toch niet! Het is prachtig gekleurd ! Veel moed met de drukke tijd, en gelukkig volgende week wat meer vrije tijd ! Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het is prachtig ingekleurd .en geen tijd allee ge hebt niks te doen als zelfstandige (zeggen ze)

  BeantwoordenVerwijderen