woensdag 16 januari 2019

Crazy for CAS: reminder kaartje #13: Dier!

Hallo iedereen,

Hier zijn we weer met een kaartje voor de nieuwe challenge van CFC namelijk dier! Als dat geen kolfje naar mijn hand is LOL! En ik ben zeker dat jullie daar ook genoeg ideeĆ«n voor kunnen vinden niet?
Mijn inspiratie kwam letterlijk uit mijn eigen leven zo net na de feestdagen want dan ben ik uitgeteld en voel ik mij net zoals deze olifant van Katzelkraft.
Niet alleen de feestdagen brengen  extra drukte met zich mee (denk maar aan de kerstversieringen zetten en weer opbergen) maar ook in de praktijk moet van alles gebeuren: registers archiveren, stock tellen, boekhouding afsluiten etc etc. Veel werk dus waardoor ik, na de gezellige eindejaarsperiode, wel erg moe ben. En dit jaar kwam daar ook nog eens een fikse keelontsteking bovenop en ik ben zeker niet de enige die hiermee sukkelt; ik denk dat zowat de helft (zoniet meer) Belgen snottert of hoest! Vandaar de bijpassende tekst van Stampin' Up.

Katzelkraft olifant en Stampin' Up Sassy Salutations

De olifant zelf werd met Faber Castel aquarelpotloden wat ingekleurd en met Distress inkt werd de achtergrond wat 'bespatterd'. De kleuren komen niet goed uit op de foto maar hopelijk komt daar dit jaar beterschap in want ik ga een cursus smartphonefotografie volgen, jawel!
Ik wil hierbij ook iedereen bedanken voor het lezen van mijn blog het afgelopen jaar; hopelijk kan ik dit jaar weer elke week iets publiceren met betere foto's!

Creatieve groetjes,
Iefje


2 opmerkingen:

  1. Een heel mooie kaart met zo'n leuke olifant ! Wat jammer dat je met een keelontsteking zit, ik wens je spoedig beterschap. Ja, goed dat die drukke periode achter de rug is, alles weer "normaal"... :) Ik ben vooral blij dat het vuurwerk gedaan is, niet leuk voor de dieren.... Groetjes, Enny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtig kaartje in al zijn eenvoud, grappige stempel!!

    BeantwoordenVerwijderen