zondag 18 juni 2017

Tuinkabouter in Powertex.

Hallo iedereen,


Gisteren ben ik op workshop geweest bij CréYarté in Affligem (klik hier voor de website) Neen, geen kaartjes of andere papierkunst maar een atelier in Powertex.

Ik wou immers allang een kabouter voor in de tuin want zeg nu zelf; elke zichzelf respecterende tuin heeft toch zijn eigen tuinkabouter?! Maar ik vond er maar geen die ik mooi vond dus wat doet een creatieveling dan? Juist, hem zelf maken!
En op de hobbybeurs in Mechelen verleden jaar ontmoette ik Clemy en haar ontwerpen en de 'gnome' stal direct mijn hart. Dit was hem, alleen duurde het even voor ik de tijd vond om haar workshop te volgen.

Maar gisteren was het dan zover, gewapend met mijn boterhammetjes (de workshop duurt een hele dag) en in mijn slechtste kleren (moet zo want je werkt met textielverharder) reed ik naar Affligem.
Het was flink werken om hem klaar te krijgen maar hier is hij dan: meet Grumpy!


Grumpy, my new garden gnome.

Hij mag nog 6 weken binnen blijven om volledig uit te harden maar dan zal hij aan het werk moeten in de tuin ☺.
Ik had nog nooit met Powertex gewerkt en had toch  een beetje mijn bedenkingen of ik van de eerste keer iets zou kunnen maken wat 'tuinkabouter waardig' was maar dankzij de deskundige leiding van Clemy was dat geen enkel probleem; ik vind hem erg geslaagd!


En het is zeker voor herhaling vatbaar dus ik kijk uit naar haar opendeurdagen in september met de nieuwe ontwerpen! Wedden dat ik daar wel iets tussen vind wat ik wil maken LOL.


Maar dat betekende dus geen tijd voor kaartjes deze week, volgende week beloof ik beterschap!


Creatieve groetjes en een fijne (werk)week gewenst,
Iefje

2 opmerkingen:

  1. Wow, deze is zo ontzettend gaaf!! Wat een idee om het zelf te maken. Zal ontzettend leuk staan in de tuin!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen