zondag 11 maart 2018

Cats on appletrees - terug van weggeweest!

Hallo iedereen,
Mijn keelontsteking is zo goed als over op nog een paar occasionele hoestbuien en wat vermoeidheid na maar ik ben blij dat het weer achter mij ligt! 
Tijd dus om achter mijn bureautje te gaan zitten en plaats te maken voor het volgende kaartje. Want ik begin altijd met een 'clean desk': het werkblad volledig vrij en alles netjes op zijn plaats. Naarmate ik de kaartjes maak wordt het een beetje (beetje veel ahum) chaotischer waardoor mijn vrije werkruimte steeds kleiner en kleiner wordt... Bovenaan liggen dan de stempels die ik misschien wil gebruiken, rechts hoopt het papier zich op en links blijven de snijmallen en inktpads slingeren. Tot ik een reeks kaartjes af heb, en aan een ander idee wil werken, of tot ik amper nog vrije ruimte over heb.  Dan ben ik verplicht om alles op te ruimen en herbegin ik weer van voren af aan LOL! Werken jullie ook zo of ruimen jullie na één kaartje altijd alles onmiddellijk op? Ben benieuwd naar jullie creatieve proces ☺!

Deze week was niet anders en zo kwam ik nog een paar uitgestanste ballonnen tegen. Meestal berg ik dit netjes per categorie op maar nu besliste ik om ze op te gebruiken en er nog een paar kaartjes mee te maken. Niet meer met de SU panda's maar met de leuke Cats on Appletrees (COA). Met deze stempels (te koop bij Inge en Maries: In 't Woefke) kun je letterlijk alle kanten uit en dit is het resultaat:
Cats on Appletrees
Friedegunde van Cats on Appletrees
Nu heb ik voor een tijdje wel genoeg ballonnen gezien dus voor volgende week heb ik iets totaal anders in mijn hoofd. Ik kan al een tipje van de sluier oplichten: het wordt iets met de COA stempels want die liggen nu op mijn bureau hé LOL!

Gebruikte materialen/used materials:
 • DP: Hema kilopapier
 • stamp: Cats on Appletrees - Friedegunde
 • ink: Archival Jet Black
 • text: Marianne Design CS 0960
Ik hoop dat jullie van de griep gespaard gebleven zijn en indien niet dan hoop ik dat jullie snel weer beter zijn!

Creatieve groetjes en een fijne (werk)week gewenst,
Iefje

6 opmerkingen:

 1. LOL Iefje ik werk exact hetzelfde en iedere keer zeg ik tegen mezelf nu ga ik éérst opruimen na elk kaartje. Niet dus. Het opruimen begint inderdaad pas wanneer er aan een totaal ander project wordt begonnen of wanneer er geen werk ruimte meer is. Ha ha ha zo leuk te lezen dat ik niet alleen ben. Je kaart is super leuk. Tof die kat etgen de ballon draad. Fijn te lezen dat je er zo goed als weer bovenop bent. Hele fijne nieuwe week. Groetjes, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ! ! Zo fijn te lezen dat ik niet de enige ben. Jij en Veerle dus ook. Vandaag had ik hetzelfde. Ik was gaan zitten om op te ruimen, maar toen kwam ik restjes papier tegen en zag er opeens en kaartje in. De 'rommel' is nu nog net zo veel zo niet erger.. Maar mijn man weet het al. Hij zei laatst zelf: ja ik weet het, dat is geen rommel, dat zijn creatieve ideeën.
  Je kaart is weer heel gaaf! Dat katje.... hoe bedenk je het!
  Fijne werkweek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het weer beter gaat met je. Het is een leuke kaart geworden. Ik herkende de ballon al van eerdere kaartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, ik heb ook altijd ruimte gebrek, mijn werktafel is gewoon te smal. de mallen ruim ik wel gelijk weer op anders kan ik het niet meer terug vinden,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel mooie kaart, en ja, bij mij is het ook altijd chaos, en m'n werkplekje wordt steeds kleiner.... :o) Tof, dat je weer beter bent en prettig weekend ! Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grinnik! Ik ruim eigenlijk alles meteen weer op. ik kan niet werken in chaos. Maaaaarrr...de laatste tijd wordt het steeds een beetje erger en klinkt het een beetje zoals jij omschrijft. Maar prettig vind ik het niet( Maar het klinkt wel heel grappig zoals jij het schrijft). Je kaartje is superleuk.

  BeantwoordenVerwijderen