zondag 4 maart 2018

Kinderkaart met ballonnen

Hallo iedereen,

Zaterdag verjaarde een achterneefje van mij; hij werd twee jaar! Helaas kon ik niet naar zijn feestje gaan want ik ben nog steeds niet genezen van mijn keelontsteking-verkoudheid. Door de aanhoudende hoestbuien verrekte ik een spier in mijn rug wat het er niet leuker op maakt... Ik besloot dus maar voor mijn gezondheid (maar ook voor alle anderen op het feestje) om thuis te blijven; het kaartje en cadeautje zal ik morgen opsturen.
En omdat er nog andere verjaardagen in de nabije toekomst zijn maakte ik er onmiddellijk nog maar eentje voor een achternichtje dat, jawel, vijf jaar wordt. Hoe kunnen jullie het raden LOL!
Ik kwam pas goed op dreef en besloot nog een beterschapskaart en een paar 'passe-partout' kaarten te maken; altijd handig om in voorraad te hebben.
Gebruikte materialen/used materials:
 • diecut balloon: Balloon framelites SU
 • diecut: numbers: Number of years SU; Hugs: Lovely words SU; Hoera: Joy, celebrate: Paper Smootches Congratulations
 • embossing folders: Nelly Snellen Get Well Soon MLTXT003; Die'sire Birthday Text EF6-BDTXT
Creatieve groetjes en een fijne (werk)week gewenst, 
en voor alle mede-zieken (en dat zijn er heel wat!): snelle beterschap!


Iefje

3 opmerkingen:

 1. Wat is dat toch handig als je een idee hebt dat je voor meerdere gelegenheden/verjaardagen kunt gebruiken! Toffe kaartjes zijn het allemaal!
  Sterkte met de keelontsteking en die spier! Oei, lastig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat mooie kaarten, superleuk ! Jammer dat je zo ziek bent, ja, ik ken dat, van de hevige hoest iets in de rug krijgen.... spoedig beterschap ! Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een geweldige serie kaarten. Elk even mooi. Goed dat je weg bleef bij de visite. En die spier, hoop dat het inmiddels beter is...

  BeantwoordenVerwijderen