dinsdag 1 mei 2018

Beter laat dan nooit!

Hallo iedereen,


Ik had een blogrondje beloofd en meer tijd om kaartjes te maken maar driewerf helaas, het is er weer niet van gekomen... Ik ben aan een soort lenteschoonmaak begonnen; eigenlijk meer een lente-opruimactie. Het begon allemaal toen ik voor de zoveelste keer een keukenkastje amper dicht kreeg en daar behoorlijk lastig van werd. Ik besliste om de hele inhoud aan een kritisch onderzoek te onderwerpen zijnde: mocht je verhuizen zou je het dan meenemen? Dat las ik ergens in een artikel en dat werkte echt voor mij; zo werd het gemakkelijker om sommige dingen weg te doen. Het gaat ook niet verloren want ik breng het naar de kringloopwinkel zodat iemand anders er misschien weer wat aan heeft.
Het ging zo goed dat ik de helft van de keukenkastjes onder handen nam gevolgd door de rij kookboeken. Wat mij dan weer tot in mijn boekenkast bracht die voor een deel hetzelfde lot onderging...
Enfin, om een lang verhaal kort te maken; ik moet morgen naar het containerpark, de kringloop winkel en De Sleghte om alles weg te brengen. Het was hard werken maar het geeft wel een fijn gevoel!
Dus geen kaartjes gemaakt maar ik heb er nog een aantal van vroeger die ik nog niet getoond heb en dit is er eentje van:
Handgemaakt wenskaartje met vogeltjes
Een kaartje dat voor vele gelegenheden kan dienen en waar ik desnoods nog een passend tekstje onder kan zetten. Ik ga even niet opzoeken welke stansjes het waren maar mocht je het willen weten laat dan een reactie achter en dan bekijk ik het voor je.

Creatieve groetjes en een fijne (werk)week gewenst!
Iefje

5 opmerkingen:

 1. Ja een lente schoonmaak lucht op hé iefje zowel in het hoofd als in de kasten LOL.
  Mooi kaartje. Het loont om er altijd een paar achter de hand te hebben voor momenten zoals deze.
  Groetjes, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een mooi kaartje. En ik ken het gevoel. Ik heb hier ook veel opgeruimd en schoongemaakt. Wij gaan meestal naar de Koningsmarkt en pakken dat moment aan om alle kasten eens open te trekken. Het is dat er niet meer in de auto paste anders hadden we nog veel meer meegenomen. Het geeft altijd wel een lekker gevoel. Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd zeg ik altijd maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit een gouden tip! Wij haden het hier er samen over dat we nodig moesten opruimen/ ontspullen.. dus als e me en tijdje niet op mijn blog vindt, weet je wat ik aan het doen ben!
  Je kaartje is mooi door eenvoud! Tekst kan later nog, of niet :)
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel mooi kaartje Iefje, en ja, die lente-schoonmaak, ik kan het navoelen. Ben op zolder begonnen, al hopen oude tijdschriften weggedaan, deels naar vriendinnen. Maar met het mooie weer, is er ook veel werk in de tuin.... :) Groetjes, en geniet van het weekend ! Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat heb je al mooi en netjes gedaan, al dat opruimen ! wij hebben vorige week ook een boel opgeruimd op school (we maakten goed gebruik van het pop-up containerpark net naast de school), we sleepten er dan ook een boel naartoe met de kids =) nu nog thuis... =0
  een hele leuke kaart, mooi
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen