zondag 13 mei 2018

Thank you kaartjes

Hallo iedereen,

Deze week toon ik jullie 2 Thank You kaartjes gemaakt met de Cuttlebug embossingfolder Thanks. Eigenlijk doe ik dat te weinig vind ik, een bedank kaartje sturen. Ik bedank altijd wel mondeling of met een kleine attentie maar een kaartje, daar denk ik niet snel aan. Maar nu dus wel want op het einde van deze maand heb ik er eentje nodig.

Het papier dat ik hiervoor gebruikte is van Bazix Embossing & Sanding. Eerst het papier in de embossingfolder door de Big Shot gedraaid en dan met een blokje met schuurpapier over het verheven deel gegaan. De bedoeling is dat het bovenste laagje eraf geschuurd wordt zodat de lichtere onderlaag zichtbaar wordt. Hier en daar was ik wat te enthousiast en zat ik net door het papier (rara wie ziet waar dat was 😉). Het was ook niet zo gemakkelijk om de achtergrond niet te raken bij het schuren; al bij al moest ik er toch mijn verstand bij houden. Maar wel leuk om te doen en het is eens een heel ander gebruik van een embossingfolder.

Ik heb nog een paar embellishments aangebracht maar veel moet dat niet zijn vind ik want de aandacht moet naar de tekst gaan toch?

Gebruikte materialen/used materials:
  • Embossingfolder: Cuttlebug Thanks
  • paper: Bazix Embossing & Sanding paper

Creatieve groetjes en een fijne (werk)week gewenst,
Iefje

2 opmerkingen:

  1. Heel mooie bedank-kaartjes, en ik kan al denken, waar je door het papier zat.... :o) Als ik een (stempel) vlekje heb, los ik dat ook op met bloempjes, een vlindertje, enz.... En ja, ik zou ook eens meer bedank-kaartjes moeten maken.... Nog een mooie zondag ! Groetjes, Enny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke bedankkaartjes heb je gemaakt. Mooie embossing folder. Die ken ik niet...dat papier ken ik wel, heb ik in verschillende kleuren, maar dat gebruik ik erg weinig...toch weer eens doen..

    BeantwoordenVerwijderen