maandag 16 juli 2018

Aquarel bloemen

Hallo iedereen,

Het is stil hier op mijn blog en neen ik ben niet op verlof geweest maar ben aan het lezen geslagen. Ik had namelijk de reeks van Nicci French (met Frieda Klein in de hoofdrol; Maandag ea) gedownload maar was er nog niet aan toegekomen om te lezen. En dit mooie terrasweer nodigt uit tot lange leesavonden; met de e-reader kan dat zelfs in het donker LOL! En als ik eenmaal begonnen ben in een boek dan stop ik niet voordat ik aan de laatste pagina ben dus jullie kunnen wel nagaan wat het is met zo'n reeks!
Dus geen tijd om kaartjes te maken hoewel ik er toch eentje ga laten zien van een workshop bij Inge van 'In 't Woefke'. Het was een cursus over inkleuren met aquarelpotloden en daar heb ik het nog steeds moeilijk mee. Ik vind aquarel zo mooi maar ook zo lastig om goed te krijgen... En ik heb gezweet hoor op de workshop en niet alleen omdat het warm was ☺.
Aquarel bloemen

Ik vind het al redelijk al moet je mijn kaartje wel niet naast het voorbeeld van Inge leggen, dan lijkt het ineens nergens op. Maar de aanhouder wint dus ik blijf stug volhouden met aquarellen. Maar eerst verder lezen!!
Ik hoop dat jullie ook een leuke vakantietijd hebben al dan niet achter de tekentafel en dat jullie kunnen genieten van het prachtige weer hier of op verlof!

Creatieve groetjes,
Iefje

3 opmerkingen:

 1. Hey Iefje, je kaart is toch heel mooi, hoor ! Ik ben ook nog geen aquarel-specialiste, maar hoofdzaak is, dat je er plezier aan beleeft. Ik hou mijn leesboeken altijd bij voor in de vakantie. Thuis kom ik zelden tot lezen, er is altijd wel iets te doen, zoals nu tuinier-werk. Het heeft hier vanavond voor het eerst in 2 maanden geregend, zalig ! Geniet van je vakantie en van het lezen ! Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Iefje,
  ik vind je aquarelpogingen heel mooi!! En als je het regelmatig doet wordt het steeds mooier! EN ja, die serie...ik mag het laatste deel lezen van een collega. Die bewaar ik vor mijn vakantie. Nu ben ik ook heerlijk aan het lezen. In de tuin, genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Iefje, toch al heel goed hoor mag je best trots op zijn! en ja oefenen oefenen en nog eens oefenen he, zoals met alles, heb ik ook moeten doen LOL
  ben ook aan het lezen maar dan Fantasy
  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen