zondag 27 augustus 2017

Butterfly card

Hallo iedereen,
 
Ik ga het moeten opbiechten; er is geen ontkennen meer aan: mijn 'never before used stuff' stapel is redelijk hoog; echt (redelijk) hoog 😊. Papier, stempels of embellishments: ik heb nogal wat liggen; ik kom eigenlijk voor jaren toe!
Hoe dat zo komt? Ik vertrek nochtans steevast met een lijstje naar de hobbywinkel én het vaste voornemen om met niets meer dan dat naar huis te komen maar ja; er zijn zoveel leuke en mooie dingen! En als er ergens solden of kortingen zijn sta ik niet meer voor mijzelf in...
Daarom kan ik bij tijd en stond eens gaan winkelen in mijn eigen kasten; van sommige dingen wist ik al niet meer dat ik ze had terwijl er andere zijn waar ik al lang mee aan de slag wou gaan.
Deze mooie vlinderstempel valt in de tweede categorie; ik wist precies wat ik er ooit eens mee wou doen. 
Het eerste kaartje is gemaakt door verschillende kleuren Distress inkt rechtstreeks op de stempel aan te brengen en af te drukken. Sommige heb ik in miniversie en dat is erg makkelijk; met de grote stempelkussens was het wat moeilijker maar doenbaar.
Inkognito Butterfly and TH distress ink
Inkognito Butterfly and TH distress ink
Ik hou van die 'artistieke' stempels; ik slaag er namelijk zelf niet in om die vlekjes en veegjes op de juiste plaats te mikken dus zo'n stempel is ideaal voor mij! Nog een mooie tekst eronder en af!
Inkognito Butterfly and TH distress ink
Inkognito Butterfly and TH distress ink
Voor het derde kaartje zette ik verschillende kleuren Distress inkt op mijn craft sheet, beetje water erop sprayen, stempel erin, wat heen en weer gedraaid en op aquarelpapier afgedrukt. Maar dat viel wat tegen toen 2 kleuren zich begonnen te mengen tot een vaal paars/bruin.
Nu hou ik er echt niet van om iets weg te gooien dus probeerde ik het nog recht te trekken door er een uitgestanste vlinder bovenop te plakken. Ik zag dit idee op Pinterest met vellum maar vond een vlinder in dezelfde kleur als het tweede opleg papier toch mooier.
Inkognito Butterfly and TH distress ink
Inkognito Butterfly and TH distress ink
Zo, nu nog snel een wandelingetje met een logeetje (hondje wel te verstaan) en dan beginnen aan het avondeten.

Creatieve groetjes en een fijne (werk)week gewenst,
Iefje

4 opmerkingen:

  1. Mooie kaartjes heb je gemaakt Iefje. En inderdaad aanpassen is veel beter dan iets weggooien doe ik zelf ook nooit. Groetjes, Veerle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nou ik vind de kaartjes die je gemaakt hebt erg mooi!!.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg mooie kaartjes. En ik moet lachen om wat je schrijft. Het is hier al net zo. Er ligt een heleboel van wat ik niet gebruik en allang heb, nieuw in de verpakking. Die lijstjes helpen niet als je op een beurs of hobbywinkel komt. Je neemt altijd meer mee dan je je voorneemt..... maar wel goed dat je de stempel nu eindelijk gebruikt hebt.
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg mooie kaartjes. Ik heb helemaal niks wat ik niet gebruik, nee hoor helemaal niet...

    BeantwoordenVerwijderen