zondag 31 december 2017

Nieuwjaarswensen

Hallo iedereen,

Ik hoop dat jullie allemaal een geweldige kerst gehad hebben? Met lekker eten en veel cadeautjes in gezelschap van familie en vrienden? Ik vierde kerst bij mijn zuster en mocht gewoon mijn voeten onder tafel steken, hoe fijn is dat! We doen de laatste tijd bij familiefeesten eerder een uitgebreide brunch dan een diner aan tafel; dat is wat flexibeler voor de kleine kinderen en voor wie wat later komt omdat hij of zij nog moest werken. En gezellig was het: fijn bijbabbelen met iedereen en wat spelen met de achternichtjes en -neefjes. Gelukkig was papa er ook nog bij; bijna 92 is hij ondertussen!

Maar eigenlijk wil ik in dit berichtje jullie allemaal bedanken voor het voorbije jaar. Ik begon deze blog omdat mijn hobby een beetje (veel) uit de hand begon te lopen en ik in mijn vriendenkring niemand heb die mijn passie deelt. Dus besloot ik via internet de wijde wereld in te trekken op zoek naar gelijkgestemde zielen. En die heb ik zeker gevonden!
Daarom bedankt aan jullie die volger werden; bedankt aan elkeen die een reactie achterliet en bedankt aan iedereen die de tijd nam om mijn berichten te lezen!!
Speciaal voor jullie dit kaartje:
Handmade thank you card: A million and one thanks van Stampin' Up
A million and One thanks - Stampin' Up
Ik wens jullie allemaal een gelukkig, gezond en creatief 2018!

Gelukkig Nieuwjaar!
Iefje

2 opmerkingen:

  1. Een prachtige kaart Iefje, en ik wens jou ook een heel gelukkig, gezond en creatief nieuw jaar ! Groetjes, Enny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We kijken dan ook met plezier naar jouw creaties. Fijn dat je nog kon aanschuiven aan de feestdis! En 92...waaw... wat een mooie leeftijd. Fijn dat hij er nog bij was.

    BeantwoordenVerwijderen