zondag 7 januari 2018

Get well Card met Doggy Kisses van AI

Hallo iedereen,

De feesten liggen achter ons en ik hoop dat iedereen een fijne tijd gehad heeft. Misschien een paar dagen (of zelfs een paar weken) verlof gehad? Familie en vrienden terug gezien of een paar uitstapjes met de kinderen gedaan?
Ook hier is de eerste, steeds drukke week voorbij. De stock werd geteld; de agenda werd ingevuld; de boekhouding is zo goed als afgesloten en de kerstversieringen zijn alweer opgeborgen. Ik vind de kerstdagen en eindejaar altijd heel gezellig maar wel erg druk dus ben ik er stiekem eigenlijk niet kwaad om dat ze voorbij zijn en het gewone leven zijn normale gangetje weer herneemt... Hebben jullie dat nu ook of ben ik de enige?
Nu nog alle materiaal van de kerstkaartjes sorteren en dan gaat alles weer netjes in de bovenste kast tot na de zomer. Want mijn kerstgevoel is over dus is het gedaan met kerstbomen of rendieren of sneeuwvlokken. Ik heb zin in felle kleuren of bloemen en alles behalve kerstdingen ☺! Kijk dus zeker volgende week maandag (ipv mijn gebruikelijke zondag) naar mijn reminder kaartje voor de Crazy for Cas challenge blog. Beter nog: doe mee!

Dit kaartje maakte ik al enige tijd geleden tussen alle kerstglitter voor Veerle (veerleskaartenhoekje) die onlangs een zware operatie onderging en nog steeds herstellende is.
Handmade get well card with Doggy kisses from Art Impressions
Get well card with Doggy kisses from Art Impressions
Als mijn geheugen goed is hebben ze 2 teckels dus vond ik deze stempel wel heel erg toepasselijk. Inkleuren was snel gedaan en vermits ik van CAS hou heb ik de rest van de kaart blanco gelaten.

Gebruikte materialen/used materials:
 • stamp: Doggy Kisses from Art Impressions
 • colours:
  • dog: Zig 064 and Faber Castell burnt umber 280
  • dressing: Zig 097
Creatieve groetjes en een fijne (werk)week gewenst,
Iefje4 opmerkingen:

 1. wat een leuke stempel van een teckel!!! super kaartje.
  ik ben ook blij dat alle feestelijkheden weer achter de rug zijn. weer structuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een leuk kaartje en inderdaad heel toepasselijk ! :o) Ja, ik ben ook blij dat de feestdagen voorbij zijn, alles terug "normaal". Nog hartelijk dank voor je reactie op mijn blog ! Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een mooi en toepasselijk kaartje! Heel leuke stempel.
  Hier begint morgen alles weer en dat vind ik ook fijn.
  Maar kerstkaarten maak ik het hele jaar door...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuk kaartje. Die teckel is geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen