zondag 18 februari 2018

Stampin' Up Party Pandas vervolg

Hallo iedereen,


Een heel kort berichtje vandaag met 2 kaartjes die ik eigenlijk verleden week al maakte. Want ik ben dit weekend naar de hobbybeurs in Antwerpen geweest. Zo leuk om weer bekenden terug te zien, even bij te praten en natuurlijk inspiratie op te doen. En bij thuiskomst dan nog fijn nagenieten van de nieuwe aankopen (en ik ben redelijk geweest deze keer - echt!) en voor alles een plaatsje te zoeken! Dat is nu nog gelukt maar waar ik het de volgende keer moet steken weet ik niet - mijn kasten gaan nu nog nauwelijks dicht☺.
Voor het eerste kaartje liet ik mij leiden door de kleuren pailletten die ik in voorraad heb. De teksten heb ik voor mijn doen nogal kriskras gestempeld; normaal gezien zou ik het allemaal netjes uitlijnen maar daar had ik nu geen zin in LOL.
Stampin' Up Party Pandas
Voor het tweede kaartje gebruikte ik de kleuren Lemon Lime Twist en Melon Mambo van SU met wat Nuvo Drops Rhubarb Crumble.
Stampin' Up Party Pandas
Creatieve groetjes en een fijne (werk)week gewenst,
Iefje

4 opmerkingen:

 1. Er past altijd meer bij! Dat gezegd hebbende ben ik blij dat je geen zin had om de tekst uit te lijnen want het is perfect zoals het is. Geweldig! Beide kaarten zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk, deze kaartje! Grappig dat je pailletjes je uitgangspunt waren! Dat lees je niet vaak!
  Goede werkweek weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha verfrissend deze kleurtjes. superleuk gedaan!!!

  BeantwoordenVerwijderen