zondag 2 september 2018

Huwelijkskaartje

Hallo iedereen,

Het is alweer een maand geleden dat ik nog een berichtje schreef maar de zomermaanden zijn zó druk (maar oh zó leuk) geweest dat het er niet meer van gekomen is. Het warme weer werkte natuurlijk ook niet echt mee om kaartjes te maken; het was zo'n heerlijk terrasjesweer dat ik het zonde vond om binnen te zitten. En ik was aan de boekenreeks over Frieda Klein (geschreven door Nicci French) begonnen en dat waren er acht! Daar ben ik dus wel even zoet mee geweest ☺.
Begin augustus heb ik mijn e-reader even aan de kant gelegd om een kaartje te maken voor het huwelijk van de oudste dochter van de vriendin in Engeland:
MFT 404 Layered Champagne Glass
Ik vind de stans van dat champagneglas (MFT 404) erg veelzijdig, het kan voor een verjaardag, pensionering of zoals nu ook voor een huwelijk. Ik ga er zeker nog meer kaartjes mee maken in de lange winteravonden die eraan komen.
En deze week probeer ik ook weer bij jullie langs te komen; ik zal heel wat moeten bijlezen maar ben reuzebenieuwd naar wat jullie allemaal gemaakt hebben!


Creatieve groetjes,
Iefje

3 opmerkingen:

 1. Wauw, een prachtige schudkaart ! Ja, met die hitte had ik ook niet veel zin in kaartjes maken, gelukkig is het nu terug "normaal" weer ! Tijdens en na mijn vakantie heb ik ook 3 boeken gelezen. Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je zo'n leuke zomer hebt gehad! Dat kan ik me voorstellen met die boekenreeks! Ik heb de 8e net uit. En heb er van genoten.
  Je kaart is heel gaaf! Ik heb deze stans ook en al veel en vaak gebruikt. Inderdaad voor allerlei gelegenheden bruikbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk kaartje Iefje.
  Groetjes, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen