zondag 26 maart 2017

Thank you card: Stampin' Up Fabulous Four

Hallo iedereen,

Ik ben net terug van een weekendje weg 😊 en door het mooi weer leek het wel een weekje vakantie! Heerlijk hoeveel energie de eerste zon na de donkere winterdagen kan geven; zeker nu het zomeruur begonnen is. Dat is voor mij fijn want mijn spreekuur eindigt ergens tussen 19 en 20u en nu is het 's avonds veel langer licht.

Maar ik dwaal af want ik wou vertellen dat ik zaterdag mijn nieuwe stempelspulletjes ben gaan ophalen bij Miranda Mols van Stampin' Up. Vermits ik toch naar een verjaardagsfeestje/-weekendje bij een vriendin in Maasmechelen ging was het de ideale gelegenheid om even door te rijden naar Geleen en mijn bestelling op te halen.

En ik kon natuurlijk niet met lege handen aankomen want Miranda was zo lief om onlangs mijn blog te vermelden!
En omdat ze iets heeft met regenbogen moest ik niet al te lang zoeken naar inspiratie:

thank you card stampin' up
 
Enkel even de juiste kleurenvolgorde van een regenboog googelen en een passende stempel van SU zoeken. Ik heb de onderste tekst met stempelstiften ingekleurd om ook daar de verschillende kleuren terug te doen komen.

Gebruikte materialen/used materials:
 • stamp: Stampin' Up Fabulous Four
 • sequins: from my stash
 • ink: Versafine onyx black and various colours of SU markers
 • die cut: Crealies XXL double stitch rectangles
En nu kan ik niet wachten om mijn spulletjes uit te pakken; er een plaatsje voor te zoeken en misschien alvast een kaartje mee te maken?

Maar ik wil mijn bericht niet afsluiten vooraleer ik een antwoord gegeven heb op Alma's vraag van mijn vorig bericht: hoeveel kaarten ik gemaakt heb met de stempeltjes van Cats on Appletrees? Wel kijk maar!

cats on appletrees cards

Creatieve groetjes en een fijne (werk)week gewenst,
Iefje


3 opmerkingen:

 1. haha wow wat veel!! maar ze zijn erg leuk geworden. Dinsdag begint mijn werkweek weer. jij ook een fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En deze schitterende kaart staat nog altijd beneden op de kast! Ik was er heel blij mee!! En de honden smullen ook nog steeds van je lieve cadeautje! (Het mijne is echter al lang op, maar dat zal je niet verbazen, hahaha)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Iefje,

  Deze komen mij wel héél bekend voor...

  Groetjes,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen