zondag 1 juli 2018

Nogmaals SU Sweet Home 'kaartje'

Hallo iedereen,

Deze week toon ik jullie nogmaals een huisje gemaakt met de Stampin' Up Sweet Home bundel. Het is een 'kaartje' voor Veerle van Veerle's creatieve hoekje voor de opening van haar nieuwe winkel. En dus vond ik het wel toepasselijk om een huisje te maken.
Eerst plakte ik wat DP met de afbeelding van bakstenen op alle kanten. Het was even opletten om dit zo uit te knippen  dat de rijen ongeveer doorliepen op alle zijden. Daarna stanste ik een deur en 2 raampjes uit. Met wat extra's als deur- en raamomlijstingen begon het er al niet slecht uit te zien vond ik. Maar nog veel te kaal dus kwam op de voorkant een banner met 'Welkom' en het bordje  'open' wat ikzelf moest neerpennen bij gebrek aan de juiste stempel. Want wie heeft er nu zo'n hele kleine stempel met die tekst in voorraad LOL!
Voor de ramen maakte ik gordijntjes zodat het er wat bewoonder uitzag. En onderaan plakte ik wat bloemetjes; altijd fleurig!

Op de ander kant kwam een eetkommetje met wat knabbelbeentjes in want Veerle en haar man hebben 2 teckels.

Vandaar dus het teckeltje op de achterkant  met nog een paar ballonnen om het feestelijk te maken!
Het was af en toe wat priegelwerk want het geheel is maar 5 op 8 cm ongeveer maar ik heb er veel plezier aan gehad; het is eens iets anders dan een kaartje maken!

Wegens tijdsgebrek ga ik vanaf nu geen lijst van gebruikte materialen meer maken maar als je graag iets wilt weten laat dan gerust een berichtje achter en dan zoek ik het voor je op!

Creatieve groetjes en nog een fijne zondag gewenst,
Iefje


1 opmerking: